Muștar cu miere pentru artroză Muștar cu artroză a genunchiului

Muștar articular,

Conținutul

  artroza în tratamentul articular la 2 grade

  Semnalează situații deosebite. Amestecă o lingură de muștar, o lingură de sare de mare, o lingură de apă și o lingură de miere de albine. Omogenizează foarte bine ingredientele până obții o pastă.

  artroza tratament cu gută

  Aplică pasta pe articulația dureroasă și acoperă cu un pansament. Fixează compresa cu ajutorul unei feșe elastice sau eșarfe.

  reparația tendoanelor cotului

  Lasă să acționeze timp de 2 ore sau chiar pe timpul nopții. Deși durerile se vor diminua considerabil de la prima aplicare, este recomandat să îți administrezi acest remediu timp de 5 zile.

  osteoporoza genunchiului tratament de 2-3 grade

  Muștarul, principalul ingredient din compoziția pastei, este și cel mai important, întrucât are proprietăți antiinflamatorii. Astfel, poate fi folosit muștar articular calmarea mai multor tipuri de dureri, precum durerile de cap, cele reumatice, musculare, ale încheieturilor sau cele cauzate de sciatică, dar și în cazul arsurilor.

  În aceste cazuri, muștarul se aplică direct pe zonele dureroase.

  durere în articulația umărului drept la bărbați

  Mierea este și ea bogată în principii active, dintre care amintim flavonoizii, substanțe cu proprietăți antiinflamatorii puternice, și antioxidanții. Tagurile articolului:.