Reumatismul articular acut

Reumatism articular

Conținutul

  Simptome[ modificare modificare sursă ] Semnele și simptomele includ febră, articulații dureroase, mișcări musculare involuntare și o erupție caracteristică dar mai puțin frecventă, nepruriginoasă, cunoscută sub denumirea de eritem marginat.

  reumatism articular tratamentul artrozei genunchiului în Republica Cehă

  Aproximativ jumătate dintre cazuri implică și inima. Afectarea permanentă a valvelor inimii, cunoscută drept boala reumatismală cardiacă BRCapare, de obicei, numai după atacuri repetate, însă uneori poate apărea și după un singur caz de FRA. Valvele afectate pot duce la reumatism articular cardiacă.

  reumatism articular unguent după fractură articulară

  De asemenea, valvele anormale pot crește riscul ca o persoană să dezvolte fibrilație atrială și infecție a valvelor. Ca urmare a moștenirii genetice, unele persoane sunt mai predispuse să contracteze boala atunci când sunt expuse la bacterie decât altele.

  reumatism articular acțiuni pentru vătămarea gleznei

  Alți factori de risc includ malnutriția și sărăcia. Alte măsuri de prevenire includ îmbunătățirea măsurilor de igienizare. În urma unui atac, reluarea activităților normale poate fi făcută treptat.

  reumatism articular artroza tratamentului articulației umărului de 1 grad

  Odată cu dezvoltarea bolii reumatismale cardiace BRCtratamentul devine mai dificil. Uneori, se poate impune intervenția chirurgicală de înlocuire valvulară sau de plastie valvulară.

  reumatism articular dureri de șold la sportivi

  În afară de aceste cazuri, complicațiile sunt tratate conform practicii normale.