concert-336695_1920

authors

Alin Popa

category

Concursul TLDT
476 views

Concurs The Light Design Timecode

mai 3, 2016
Share on Facebook73Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Anunțăm prima ediție a concursului The Light Design Timecode. TLDT va avea 6 ediții în fiecare an, fiecare ediție fiind programată o dată la două luni. Concursul se adresează atât light designerilor, cât și tehnicienilor și operatorilor de lumini.

Pentru fiecare ediție se dă :

  • O scenă de o anumită dimensiune
  • O listă de grile suplimentare pentru rigging
  • O listă de aparate
  • O piesă

Raportându-se la piesa dată, fiecare participant va trebui să prezinte un fișier video cu o simulare timecode a unui spectacol virtual de lumini. Grilele pentru rigging se pot îmbina după bunul plac. Se pot folosi oricâte motoare de agățare și de orice tip. Se poate programa în orice software dedicat și se poate folosi orice consolă(virtuală sau nu).

Vor fi două categorii de premii : cele pe ediție și premiul anual. În ambele cazuri, se va premia locul I. Câștigătorul anual va fi cel cu cele mai multe ediții câștigate sau cel cu cele mai multe voturi primite. Câștigătorul unei ediții se va decide prin votul public și prin votul trupei a cărei melodie este tema concursului. Modalitatea de calcul va fi : 70% votul public, iar 30% votul trupei.

Trimițând fișierul video pe adresa de mail de la rubrica contact, oferiți revistei The Light Design dreptul de a-l publica și utiliza.

Inițiator proiect : Bogdan Gheorghiu

Puteți găsi detalii despre prima ediție AICI.

 

 

Scrie un comentariu

related post

Articole

Articole

Concursul TLDT

Concursul TLDT

Previous story Next story

t

o

p