helios-3-touch-finger

authors

Silvana Dulama

92 views

Lumină la vârful degetului

ianuarie 16, 2017
Share on Facebook34Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Cele mai noi descoperiri și invenții aduc consumatorii cât mai aproape de sursa de lumină pe care o aleg pentru locuința sau biroul lor. De la corpuri de iluminat printate 3D după propriul model până la becurile Edison, toate au ca scop conștientizarea importanței luminii și a designului în viața de zi cu zi.

untitled-2

Designerii de la Helios Touch au găsit o metodă prin care să împace nevoile consumatorului cu designul și eficiența, totul printr-o manevrare simplă, tactilă. Format din piese de aceeași dimensiune, care pot fi grupate și montate așa cum ne dorim, Helios Touch e un joc al luminii care captează prin modalitatea de funcționare. Tot ce trebuie să faci pentru a pune în funcțiune corpul de iluminat este să atingi modulele pe care le dorești aprinse.

Atașate magnetic de suprafața pe care dorim să le plasăm, Helios Touch oferă posibilitatea de a schimba poziția modulelor în funcție de preferințe și de intensitatea de lumină pe care o dorim într-un anumit loc. Asta garantează și un design nou de fiecare dată, așa că ne punem la treabă și creativitatea.

helios-cover

Helios Touch a fost gândit ca un corp de iluminat practic, la îndemâna oricui și potrivit pentru orice tip de spațiu – de la birouri, recepții, coridoare la dormitoare, camera copilului, living sau bucătărie.

Creat de James Vanderpant în ultimul său an de studiu la Universitatea din Brighton, secția Design de produs, corpul de iluminat s-a remarcat la expoziția de final de an ca fiind inovativ. Nu a durat mult și James a fost abordat de investitori interesați să producă Helios Touch la scară largă.

Prin ce se remarcă în special Helios Touch este doza de joacă pe care o adaugă unei necesități zilnice. Printr-o simplă atingere aprinzi un modul Helios Touch, iar dacă îmbini mai multe module totul se poate transforma într-o joacă sau într-o modalitate relaxantă de a scăpa de tensiunile acumulate în timpul zilei.

Sursa foto: www.heliostouch.com

Scrie un comentariu

related post

Articole

Articole

Previous story Next story

t

o

p